Op de website van The Magic Factory: volop informatie hoe je een gelukkig leven vol succes, liefde en overvloed kunt hebben. Meer informatie over The Secret, The Law Of Attraction (LOA), oftwel De Wet van de Aantrekking.
Klik op de bewegende plaatjes voor meer informatie
Life is Magic...
Ontdek bij The Magic Factory hoe je een magisch droomleven kunt leiden!
                  Magic Library
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Activiteiten van The Magic Factory: Coaching, Meditatie, Cursussen, Workshops en meer...
The Magic Factory in de krant, op de radio en in andere media

Kadootje: 15 gratis e-books m.b.t. The Secret, The law of Attraction, gelukkig en succesvol leven, etc
Laat je inspireren door The Magic Factory!
o.a. Spirituele & Bewustwordings Workshops, Cursussen, Trainingen, Lezingen, etc.
Gratis spirituele en inspirerende
boeken (e-books)
en meditaties online


Afvallen met The Secret: trek jouw streefgewicht aan en blijf slank!


Welkom bij de Magische Bibliotheek!
Wij willen je graag een kadootje geven als dank voor je bezoek aan en je interesse in The Magic Factory!


Gratis e-books, Gratis Meditaties, Gratis Nieuwsbrief
Wij hebben spirituele boeken online staan van diverse Nederlandstalige en Engelstalige auteurs. Je ontvangt deze gratis spirituele downloads (e-books en meditaties) als dank voor je komst op deze website. Voorheen vroegen we je in te schrijven voor de nieuwsbrief in ruil voor de download. Omdat The Magic Factory met haar activiteiten verder gaat via www.tanjao.com zijn alle downloads vanaf nu GRATIS en DIRECT te downloaden. Klik en je gaat naar de pagina met links.

Liefs, Tanja Ortmans,
Eigenaar The Magic Factory
September 20141. De kunst van het materialiseren - Roy Martina
Roy Martina is één van die mensen die in totale eerlijkheid en waarheid leeft en werkt en volkomen trouw is aan zichzelf en zijn authenticiteit. Dit (werk)boek is een geweldige stimulans om de Wet van de Aantrekking in je eigen leven toe te passen. Alle doelen die ik anderhalf jaar geleden stelde m.b.v. dit boek zijn uitgekomen. Een absolute lees-aanrader!

2. Above life's turmoil - James Allen
De wereld buiten ons kunnen we niet veranderen,maar wel de wijze waarop we de wereld ervaren. Innerlijk geluk, rust en vrede hebben we zelf in de hand. In dit mooie, engelstalige boek van James Allen lees je in prachtige bewoordingen hoe je boven de gekte van alledag kunt uitstijgen. Hierdoor kun je door je innerlijke vrede en wijsheid de buitenwereld vormen naar jouw wens.

3. Thought Vibrations - William Walker Atkinson
In dit boek zul je ontdekken hoe jij en je gedachten en overtuigingen de wereld om jou heen hebben geschapen. In bloemrijk Engels legt Walker precies en nauwgezet uit hoe je je gedachten kunt gebruiken om de wereld om je heen te creëren. Beeldschoon e-bookje over de Wet van de Aantrekking en het gebruik van je gedachten om te krijgen wat je wenst.

4. Acres of Diamonds - Russell H Conwell
Het fascinerende verhaal van een meester-juwelier en één van de populairste, klassieke succesboeken die ooit is gepubliceerd. Laat je inspireren door deze klassieke en toch zo moderne lezing. Dit korte, maar krachtige boek zou gelezen moeten worden door iedereen die het verlangen heeft een succesvol en overvloedig leven te leven!

5. Spiritual Marketing - Joe Vitale
Wij zijn een beetje verliefd op Joe Vitale met zijn stralende glimlach en kuiltjes in zijn wangen. Dit boek lees je in één adem uit, omdat het zo persoonlijk en wervelend is geschreven! Een textboek en werkboek en -naar onze mening- één van de meest inspirerende boekjes die er zijn. Heel doeltreffend voor particulieren, maar ook een must-read voor alle Marketing & Sales Specialisten en zelfstandig ondernemers.

6. Mental Chemistry - Charles Haanel
Dit bijna 100 jaar oude boek is ontzettend hip door de wetenschappelijke uitleg die Haanel geeft aan het proces van de chemie van 'the mental', dat eigenlijk het hele aspect van denken, voelen en willen omvat. Als je werkelijk dieper in de materie van de Wet van de Aantrekking wilt duiken en goed Engels leest, is dit een boek voor jou!

7. The Way of Peace - James Allen
In 'the Way of Peace' legt bestselling auteur James Allen, alles uit over meditatie en hoe je d.m.v. deze staat van bewustzijn een vreugdevoller, vrediger en liefdevoller leven kunt leiden. Het boek is tekstueel wat brokant en ontoegankelijk, maar absoluut de moeite an het lezen waard.

8. Het einde van lijden - Byron Katie
Dit boek (en haar seminar die ik volgde, want ze komt elk jaar naar Nederland) was een absolute eye-opener. Dit is een werkboek die je ongelofelijk helder inzicht geeft in jouw gedachten die ervoor zorgen dat je lijdt, pijn hebt, verdriet, boos bent, enz. The Work van Byron Katie is één van de eenvoudigste methodes naar innerlijk geluk en rust.

9. Wat zeg je als je tegen jezelf praat? - Dr. Helmstetter
In 'Wat zeg je als je tegen jezelf praat', presenteert Dr. Helmstetter (een vooraanstaand psycholoog, spreker en bekend onder miljoenen Amerikanen)
de stap-voor-stap benadering naar 'self-talk', een permanente weg naar een succesvol leven. In dit boek vind je krachtige, nieuwe technieken om jezelf d.m.v. wat je tegen jezelf zegt, te programmeren tot succes. (dank aan www.succesboeken.nl)

10. Wie ben je? - Chris Carey
Chris Carey's boek is een praktisch, mensgericht en heerlijk leesbaar boek over jou in relatie tot anderen. Hij categoriseert mensen in vier types en het lezen hiervan, geïllustreerd met voorbeelden, maken dat je jezelf en de ander beter begrijpt en met compassie, vreugde en humor de ander kan benaderen. (dank aan www.succesboeken.nl)

11. Feng Shui, The health energy -  Sheila Edwards
Sheila Edwards beschrijft op een wervelende en toegankelijke wijze hoe je door middel van het toepassen van Feng Shui in je huis, positieve veranderingen kunt bewerkstelligen in je leven. De energie van je huis heeft direct invloed op jouw 'welvaarts' energie. Eenvoudige en doeltreffende technieken, absoluut interessant en leuk om te lezen!

12. Succes als recept - Nisandeh Netah
Succes als recept, dat je bij wijze van spreken in de keuken kan bereiden. Het kortste, bondigste Nederlandse e-book over het stap-voor-stap bereiden van jouw droomleven. Dit is echt een handboek dat je uitprint en bij je draagt. Super inspirerend en bijna lachwekkend eenvoudig. Als je dit e-book hebt gelezen heb je geen excuus meer om klagend in de zijlijn te blijven hangen. Dan 'kook' jij je eigen, gelukkige droomleven!

13. Ho'oponopono (NL vertaling) - Joe Vitale
Dit korte en krachtige e-bookje is zo spectaculair dat The Magic Factory een Nederlandse vertaling heeft gemaakt. Vanaf nu exclusief op deze website te verkrijgen. Joe Vitale vertelt in dit boekje over de eenvoudige en zeer doeltreffende Hawaiiaanse genezings- en vergevingsmethode Ho'oponopono. Geluk was nooit zo eenvoudig! Een absolute aanrader!!!

14. Reflecties boven de wolken - Roy Martina
15. Succes is een keuze - Rick Aattache


16. Succes Quotes
17. A Happy Pocket Full Of Money - David Gikandi


18. This Book Will Finally... - David Gikandi


19.
Afslanken met Roy Martina - Roy Martina

20. Spiritualiteit met kinderen -

21. The Science of Getting Rich -


22. The Power Of Gratitude -


23. The Art of Being Creative


24. The keys to phenomenal self-confidence

e-book 25: Unlock you intuition
e-book 26: Aspartame, Special Report
e-book 27: The 30 second secret....
e-book 28: Green Clay (groene leem)
e-book 29: Chlorella and Spirulina (online e-book)
e-book 30: EFT, een Nederlandse Handleiding
e-book 31: Vaccinatie, het failliet van een mythe
e-book 32: Wat je irriteert bij de ander, is een.....
e-book 33: De essentie van The SecretLaw of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht): Artikelen, gratis sprirituele E-books, boeken, DVD's, MP3's, Inspiratie, Kidscorner, Software, etc & Kaarten, Orakels, Mantra's, etc.
Spirituele boeken online, gratis download
GRATIS DOWNLOADEN

Boeken

Meditaties

Agenda van The Magic Factory
Gratis Spirituele Boeken
Gratis Audio
1. Magische Zandbak Meditatie
Ontdek de speelse, blije wereld van jouw onbewuste creativiteit. Gebruik jouw creatieve vermogens om je droom te realiseren. (MP3 copyright The Magic Factory)
2. Wensboom Meditatie
Gebruik de kracht en stevigheid van jouw wensboom: laad je op met aarde-energie van onder en verwarm je met zonne-energie van boven. Om dan je diepste wens door de boom naar het universum te laten stralen. (MP3 copyright The Magic Factory)
Beleef deze speelse, inspirerende meditatie
Beleef deze krachtige, transformerende meditatie
Geloven in je eigen kracht is de basis van Creatie
Intruduction CD Abraham - Hicks
Esther Hicks is wereldberoemd voor haar communicatie met de hogere wezens die zichzelf 'abraham' noemen. Op deze gratis audio CD staan 18 tracks met een totale duur van 75 minuten. Je kunt hem beluisteren of downloaden. Via de link op de downloadpagina kun je de CD ook gratis bestellen. Er wordt wel een kleine bijdrage gevraagd voor de verzendkosten vanuit de USA.
Meditaties van Sanaya Roman (Orin)
Sanaya Roman is een wereldberoemd medium en auteur van diverse bestsellers zoals Leven in Vreugde, Groeien naar Spiritueel In zicht en Conact met je gids. Samen met haar spiritueel gids 'Orin' heeft ze diverse gratis meditaties (korte en lange tot een half uur) op haar website beschikbaar gemaakt. Met zeer helende 'engelen-muziek' van Thaddeus.
Klik om door te gaan naar de links naar alle downloads....
© 2009 - 2014 The Magic Factory - All rights reserved -
Bezoek ook www.tanjao.com en www.lifedetox.nl